Korte hardloop cursus voor de jeugd

Tijdens deze korte hardloop cursus krijg je in drie bijeenkomsten de basics van goed hardlopen onder de knie op de atletiekbaan van AV Gelre. Aan het begin van de eerste training doe je een coopertest, waarin je zover als mogelijk probeert te komen in 6 of 12 minuten. De laatste afsluitende training wordt gegeven door Wim Ritsma, marathonloper in de top 3 van Nederland en in de top 10 van de wereld. We eindigen met de coopertest. De training is op vrijdag van 18:30 tot 19:30 uur. Startdata: 3 december en 14 januari. Aanmelden kan op www.rhedenontdekt.nl

Jeugdatletiek

Jeugdatletiek
Welkom bij de jeugd van AV Gelre. Iedereen kan bij ons sporten op het niveau dat bij hem of haar past. Natuurlijk dagen de trainers je wel uit om net een stapje verder te gaan. Om jezelf te verbeteren. Samen met anderen. Uiteraard wel voorzichtig. Bij de jongste jeugd staan plezier en respect voor elkaar voorop. Om samen spelenderwijs te leren sporten. Bij de oudere jeugd komt er meer competitie en techniek bij. Bij AV Gelre trainen we in twee leeftijdsgroepen.

Jeugdatletiek 6 t/m 12 jaar
De pupillen maken spelenderwijs kennis met de verschillende atletiekonderdelen: sprint 40 / 60 meter, lange afstand hardlopen (600 / 1000 meter), hordenlopen, verspringen, hoogspringen, werpen. In kleine groepen gaan kinderen met een bepaald onderdeel spelen. Vaak is er een circuit of carrousel, zodat meerdere onderwerpen aan bod komen. Wij streven er naar om kinderen zo veel mogelijk te laten bewegen. En zo min mogelijk te laten wachten tot ze ‘aan de beurt’ zijn.

Ook voor de respectvolle cultuur en de gezelligheid komen kinderen graag naar de training. 

Jeugdatletiek 13 t/m 18 jaar
De junioren doen dezelfde onderdelen als de jongste jeugd, maar dan uitdagender en meer volgens de regels. Bovendien wordt er steeds meer getraind op technieken en gaat conditie een steeds grotere rol spelen. Als je gericht wilt trainen op hardlopen dan kun je op vrijdagavond terecht op de baan. Afhankelijk van wat je wil kan de training zich richten zich op conditie, sneller of langere afstanden hardlopen. 

Praktische zaken

  • De jongste jeugd traint elke dinsdag van 17:30 tot 18:45 uur. 
  • De oudere jeugd traint elke dinsdag van 18:45 tot 20:00 uur. Elke vrijdag vanaf 18:30 wordt gericht getraind met hardlopen. 
  • Er wordt zoveel mogelijk buiten gesport op onze baan. Van half november tot eind maart trainen we binnen in sporthal Theotorne. 
  • Elk jaar aan het begin van de zomervakantie is er een jeugdkamp; een mix van spel, sport en fun.

Wil je meedoen? 
Kom dan langs op de training op dinsdagavond of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Club BBQ afgelast

De club BBQ van 26 september gaat NIET door. De reden is het voorspelde slechte weer in combinatie met de oplopende cijfers rondom Corona. Bij regen kunnen we niet garanderen dat iedereen Corona-proof een droge en warme plek heeft.

Iedereen die al betaald heeft, krijgt in de komende dagen zijn geld terug.

Aanmelden clubdag ochtendgedeelte gesloten

Het ochtendprogramma van de clubdag op 26 september gaat door. In plaats van de normale trainingen is er vanaf 8:30 een leuk programma.

De inschrijfperiode is op dit moment gesoten.

Huishoudelijk Reglement A.V. Gelre

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking hh reglement

 

Download hier het Huishoudelijk Reglement van A.V. Gelre.
Het is PDF-file van 1MB.

 atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking download

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

a.v.gelre
Morgen om 08:30 uur! De verschillende groepen gaan met de bekende afspraken de Veluwezoom op! Veel plezier en een fijn weekend!
a.v.gelre
Altijd fijn om de bevestiging weer te zien! 😋 Wie gaat er morgenavond ook hardlopen?
a.v.gelre
...dus leden schrijf je vandaag nog in! Uiterlijk tot 18:00 uur voor de training van morgenochtend... Houd je wel aan alle regels en afspraken om het veilig en leuk te houden! Fijn weekend, geniet en....Go Run!
a.v.gelre
Het nieuwe normaal maar ouderwets leuk... Diverse groepen het bos in... Alleen samen verslaan we Corona!

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail

avgelre hardlopen nordic walking veluwezoomloop