• Start
  • Evenementen
  • De vijf van Gelre

De vijf van Gelre

Wij dagen je met De Vijf van Gelre uit...

...om je eigen prestatie op de vijf kilometer in vijf weken te verbeteren.

De ingrediënten: een beetje motivatie, een trainingsschema, een atletiekbaan en een bewegwijzerde 5 km route in het bos. Aan het begin van week 1 loop je de 5 km route in het bos en neem je de tijd op. Dan ga je 5 weken trainen op de baan met een trainingsschema. Na deze 5 weken loop het zelfde rondje en neem je weer de tijd op.

De Vijf van Gelre is bedoeld voor geoefende hardlopers die nu al vijf kilometer achter elkaar kunnen hardlopen. Mensen die willen starten met hardlopen kunnen dit beter onder begeleiding doen om blessures te voorkomen. Hiervoor kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van AV Gelre, of je kunt je alvast oriënteren op de site van start to run. De volgende cursus Start2Run in Dieren is in maart.

Praktisch

Je hoeft je niet aan te melden, je kan elk moment starten.

Er is één trainingsschema voor mensen met een basisconditie en één voor mensen met een gevorderde conditie. Deze schema’s hangen aan de achterkant van het clubhuis van AV Gelre aan de Kolonieweg 2A in Dieren.

De baan is open van 9:00 tot 17:00 uur. Je mag maximaal in 2-tallen lopen met 1,5 meter afstand. Maximaal 10 mensen op de baan.

Er zijn twee bosroutes van 5 km: één start aan de Kolonieweg in Dieren, bij het Scoutinggebouw en één start in het bos bij Ellecom, in het verlengde van de Hofstetterlaan. De route is aangegeven met pijlen aan de rechterkant van de route. De bosroutes kan je hier downloaden. Als je het leuk kun je je resultaten delen via de facebookpagina van AV Gelre of met instagram #devijfvangelre.

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

a.v.gelre
Morgen om 08:30 uur! De verschillende groepen gaan met de bekende afspraken de Veluwezoom op! Veel plezier en een fijn weekend!
a.v.gelre
Altijd fijn om de bevestiging weer te zien! 😋 Wie gaat er morgenavond ook hardlopen?
a.v.gelre
...dus leden schrijf je vandaag nog in! Uiterlijk tot 18:00 uur voor de training van morgenochtend... Houd je wel aan alle regels en afspraken om het veilig en leuk te houden! Fijn weekend, geniet en....Go Run!
a.v.gelre
Het nieuwe normaal maar ouderwets leuk... Diverse groepen het bos in... Alleen samen verslaan we Corona!

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail

avgelre hardlopen nordic walking veluwezoomloop