• Start
  • Evenementen
  • Cursus Nordic Walking

Cursus Nordic Walking voorjaar 2024

Proefles en cursus Nordic Walking

IMG 20170114 WA0002Ook in het voorjaar van 2024 organiseren we weer cursussen Nordic Walking, om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze manier van gezond bewegen. Op zaterdag 17 februari starten we weer met een basiscursus Nordic Walking.


Sportief bewegen

Nordic Walking is een gezonde manier van sportief bewegen die de gewrichten ontlast, zorgt voor een betere houding en de nodige calorieën verbruikt. We oefenen in de bossen van de Veluwezoom. Op ongedwongen wijze maakt u kennis met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud.

Eerst kennis maken

Op zaterdag 3 februari kunt u kennis maken met Nordic Walking, tijdens een proefles. Bevalt het, dan kunt u zich aanmelden voor de cursus. De kosten voor de deze proefles bedragen 10 euro. Deze worden in mindering gebracht als u aansluitend aan de cursus gaat deelnemen.

De cursus en de proefles zijn op zaterdagen en starten om 9.00 uur bij het clubgebouw van AVGelre aan de Kolonieweg in Dieren (tegenover v.v. Dieren). Na afloop van de cursus heeft u de basistechnieken onder de knie en kunt u een uur ongedwongen wandelen. 

Oefenen in de praktijk

De basiscursus omvat 6 lessen van 1,5 uur op 17 februari en 2, 9, 16, 23 en 30 maart. Na de cursus kunt u het geleerde in praktijk verder oefenen tijdens de trefwandelingen van circa anderhalf uur die AVGelre Nordic Walking vier keer in de week organiseren in de bossen rond Dieren. Deelname hieraan is voor de cursisten tot en met 30 april gratis. Na circa een half jaar organiseren we nog een opfrisles, ook deze maakt onderdeel uit van de cursus.

Kosten

De cursus wordt gegeven door gediplomeerd Nordic Walking trainster Hafida Salama. De kosten voor de cursus bedragen € 72,50. Voor professionele Nordic Walking stokken wordt gezorgd. Bij de cursus wordt ook uitgelegd waar u op moet letten als u zelf stokken wilt aanschaffen.

Aanmelden en meer informatie

De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Aanmelden voor de proeflessen voor de cursus is noodzakelijk. Heeft u interesse, dan houden we u op de hoogte. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u nog nadere informatie circa 1 week voor de aanvang van de cursus.

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025