Nieuwe cursus Nordic Walking 16 oktober 2021

IMG 20170114 WA0002Op zaterdag 16 oktober 2021 starten we weer met een basiscursus Nordic Walking. Nordic Walking is een gezonde manier van sportief bewegen die de gewrichten ontlast, zorgt voor een betere houding en de nodige calorieën verbruikt. We oefenen in de bossen van de Veluwezoom en houden rekening met de dan geldende Corona richtlijnen van het RIVM. Op ongedwongen wijze maakt u kennis met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud.

Kennis maken
Op zaterdag 25 september kunt u kennis maken met Nordic Walking, tijdens een proefles. Bevalt het, dan kunt u zich aanmelden voor de cursus. De kosten voor de deze proefles bedragen 5 euro. Deze worden in mindering gebracht als u aansluitend aan de cursus gaat deelnemen. De cursus en de proefles starten om half 11:00 uur bij het clubgebouw van AVGelre aan de Kolonieweg in Dieren (tegenover v.v. Dieren). Na afloop van de cursus heeft u de basistechnieken onder de knie en kunt u een uur ongedwongen wandelen.

Oefenen in de praktijk
De basiscursus omvat 6 lessen van 1,5 uur op 16, 23 en 30 oktober en 6, 13 en 20 november. Na de cursus kunt u het geleerde in praktijk verder oefenen tijdens de trefwandelingen van circa anderhalf uur die wij vier keer in de week organiseren in de bossen rond Dieren. Deelname hieraan is voor de cursisten tot en met 31 december gratis. In het voorjaar organiseren we nog een opfrisles, ook deze maakt onderdeel uit van de cursus.

Kosten
De cursus wordt gegeven door gediplomeerd Nordic Walking trainster Hafida Salama. De kosten voor de cursus bedragen € 67,50. Voor professionele Nordic Walking stokken (poles) wordt gezorgd. Bij de cursus wordt ook uitgelegd waar u op moet letten als u zelf stokken wilt aanschaffen.

Aanmelden en meer informatie
De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Aanmelden voor de clinic en voor de cursus is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u nog nadere informatie circa 1 week voor de aanvang van de cursus.

 

 

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

a.v.gelre
Morgen om 08:30 uur! De verschillende groepen gaan met de bekende afspraken de Veluwezoom op! Veel plezier en een fijn weekend!
a.v.gelre
Altijd fijn om de bevestiging weer te zien! 😋 Wie gaat er morgenavond ook hardlopen?
a.v.gelre
...dus leden schrijf je vandaag nog in! Uiterlijk tot 18:00 uur voor de training van morgenochtend... Houd je wel aan alle regels en afspraken om het veilig en leuk te houden! Fijn weekend, geniet en....Go Run!
a.v.gelre
Het nieuwe normaal maar ouderwets leuk... Diverse groepen het bos in... Alleen samen verslaan we Corona!

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail

avgelre hardlopen nordic walking veluwezoomloop