Nieuwe cursus Nordic Walking

IMG 20170114 WA0002Op zaterdag 22 februari starten we weer met een basiscursus Nordic Walking. Nordic Walking is een gezonde manier van sportief bewegen die de gewrichten ontlast, zorgt voor een betere houding en de nodige calorieën verbruikt. Dat wij direct van het clubhuis de bossen van de Veluwezoom inlopen, is een extraatje dat alleen AV Gelre kan bieden. Op ongedwongen wijze maakt u kennis met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud.

Kennis maken
Op zaterdag 8 februari kunt u kennis maken met Nordic Walking, tijdens een oefen les. Bevalt het, dan kunt u zich aanmelden voor de cursus. De kosten voor de deze proefles bedragen 5 euro. Deze worden in mindering gebracht als u aansluitend aan de cursus gaat deelnemen. De cursus en de proefles starten om half 11 uur bij het clubgebouw van AVGelre aan de Kolonieweg in Dieren (tegenover v.v. Dieren). Na afloop van de cursus heeft u de basistechnieken onder de knie en kunt u een uur ongedwongen wandelen.

Oefenen in de praktijk
De basiscursus omvat 6 lessen van 1,5 uur op 22 en 29 februari en 7, 14, 21 en 28 maart. Na de cursus kunt u het geleerde in praktijk verder oefenen tijdens de trefwandelingen van circa anderhalf uur die wij vier keer in de week organiseren in de bossen rond Dieren. Deelname hieraan is voor de cursisten tot en met 30 april gratis. In juni organiseren we nog een opfrisles, ook deze maakt onderdeel uit van de cursus.

Kosten
De cursus wordt gegeven door gediplomeerd Nordic Walking trainster Hafida Salama. De kosten voor de cursus bedragen € 67,50. Voor professionele Nordic Walking stokken (poles) wordt gezorgd. Bij de cursus wordt ook uitgelegd waar u op moet letten als u zelf stokken wilt aanschaffen.

Aanmelden en meer informatie
De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Aanmelden voor de clinic en voor de cursus is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u nog nadere informatie circa 1 week voor de aanvang van de cursus.

 

 

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

a.v.gelre
Trackmeeting was een groot succes! Voor bijna iedereen een pr🎉 V.l.n.r Madelief 15,22 (pr) Sophia 15,74 (pr) Lisa 15,51 (pr) Lauren 13,94 Elena 15,77 (pr) Gemma 14,74 Danique 15,00 (pr) Nebiat 15,62 (pr) Jesse 13,61 (pr)
a.v.gelre
Practising for trackmeeting☺️
a.v.gelre
Het was weer een gezellige en zware training ☺😊
a.v.gelre
De winter is nu echt begonnen 😞 daarom maar naar binnen gegaan om wat kracht oefeningen te doen .

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail

avgelre hardlopen nordic walking veluwezoomloop

© 2018 AVGelre Dieren
Beheer  |  Sitemap  |  Privacyverklaring
Netnog websites