All Stars Running & Walking

Banner 3

Wil je weer lekker bewegen in de buitenlucht op een laagdrempelige manier? Dat kan! In de mooie omgeving van ons Nationaal Park de Veluwezoom kun je onder begeleiding van ervaren trainers je fitheid te verbeteren. Na een gezamenlijke warming-up neem je in kleine groepen aan verschillende activiteiten deel. Denk daarbij aan samen wandelen, fitness oefeningen, trimmen, rustig hardlopen en Nordic Walking.

Bewegen, ontmoeten en plezier staan altijd op de eerste plaats.

Voor wie?

Voor iedereen die op een gezonde en zo blessurevrij mogelijke manier wil werken aan lichamelijke fitheid. Ook sporters die na een (langdurige) blessure weer willen starten vinden hier nieuwe uitdagingen. All Stars Running & Walking is een mooi alternatief voor sporters die merken dat het reguliere sportaanbod net iets teveel van hen vraagt.

Waarom?

Bewegen is ontzettend belangrijk voor een gezonde leefstijl. Je houdt je spieren sterk en soepel, je stimuleert je stofwisseling en verhoogt je weerstand. En bovenal geeft het je energie en krijg je meer zin om ook andere activiteiten te ondernemen. Samen bewegen of sporten motiveert en stimuleert. Door deel te nemen aan All Stars Running & Walking leer je nieuwe mensen kennen en vergroot je je sociale netwerk.

Wat heb je nodig?

Voor bijna alle activiteiten volstaat makkelijk zittende kleding en goede (sport)schoenen.

Waar?

De trainingen starten altijd bij ons clubhuis aan de Kolonieweg 2a in Dieren en duren 1 tot 1,5 uur. Na afloop van elke training drinken we samen koffie of thee en is er volop gelegenheid om nog even na te praten. Bij AV Gelre maken we altijd tijd voor gezelligheid.

Wanneer?

Iedere woensdagochtend van 9.00 tot ongeveer 10.30 uur. Je bent van harte welkom om mee te doen.

Kosten?

De eerste vier lessen zijn gratis. Daarna kun je een strippenkaart aanschaffen. Ter introductie kost een strippenkaart voor 10 lessen nu € 37,50.

Vragen?

Twijfel je of All Stars Running & Walking iets voor jou is? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact met je op.

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025