• Start
  • Evenementen
  • Start to Run

Start to Run

Zaterdag 2 maart 2024 beginnerscursus Start to Run bij AV Gelre in Dieren

“Dat ik na 8 weken 3 kilometer kon hardlopen. Ik geloofde er niets van. Maar het is me gelukt en wat een geweldig gevoel is dat!”

Een mooier compliment kunnen we niet krijgen van een deelneemster aan één van de afgelopen Start to Run’s.foto start2run

Zaterdag 2 maart starten we weer met een beginnerscursus Start to Run. Met een uitgebalanceerd programma staan onze enthousiaste, professionele en ervaren trainers voor jou klaar.

Beginnen of weer opstarten met hardlopen?

Wil je lekker bewegen en aan je gezondheid werken? En doe je dat graag samen en met de juiste begeleiding? Dan is de beginnerscursus van Start to Run echt iets voor jou. Wij zijn dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om het hardlopen (weer) op te pakken. Maak een goede start met Start to Run. Onze professionele trainers leren je op ontspannen wijze hardlopen, je grenzen verleggen en de stress van de dag loslaten. Met wekelijks 2 trainingen werk je samen aan je conditie en techniek. Voor je het weet loop je die 3 km ontspannen en fluitend uit!

 

schrijf je nu in1 1024x186

 Wat houd je tegen?

Geen getreuzel, trek je loopschoenen aan, strik je veters en doe mee. Lopen in een groep is leuker maar ook makkelijker. Met je enthousiaste mede Start to Runners ga je met plezier naar de trainingen. Samen in 8 weken naar 3 km.

Elke zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur zijn de trainingen op onze locatie aan de Kolonieweg in Dieren. Naast de looptraining op de atletiekbaan zoeken we ook de mooie bospaden op in onze achtertuin, de Veluwezoom.

De looptrainingen worden aangevuld met theoretische ondersteuning en je krijgt advies van een fysio- en podotherapeut.

Heb je de smaak te pakken en wil je verder, dan mag je vier keer gratis meetrainen met de reguliere training van AV Gelre. Wedden dat je het beroemde hardloop virus te pakken krijgt!

Aanvullende informatie

De kosten voor de beginnerscursus bedragen € 52,50. Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

schrijf je nu in1 1024x186

Heb je het virus al wel te pakken maar je zoekt nog een gezellige club? Kom dan een keer meetrainen. We geven trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan. Op www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden.

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025