Starten met hardlopen

Wil je leren hardlopen maar vind je het spannend of ben je bang dat je het niet kan? 

Neem deel aan de Start2Run! 

Je hoofd leegmaken door buiten in het bos in beweging te zijn? Maar je weet nog niet welke sport bij je past? Kom zaterdag 1 april om 11 uur naar de eerste bijeenkomst van de Start2Run bij Atletiekverenging Gelre! Het enige wat je nodig hebt zijn hardloopschoenen en lekker zittende kleding. Wij helpen je met een uitgekiend programma, de juiste technieken en enthousiaste, professionele en ervaren begeleiders. Daag jezelf uit en ontdek dat je meer kan dan je nu denkt!

De trainingen van de Start2Run vinden plaats op vanaf 1 april. Acht weken elke zaterdagochtend om 11.00 uur en de woensdagavonden om 19.00 uur op onze locatie aan de Kolonieweg in Dieren. Naast baan- en bostrainingen en theoretische ondersteuning krijg je een startpakket bestaande uit het Runners World magazine en audiocoaching via de app. Heb je de smaak te pakken en wil je verder, dan zorgen we voor begeleiding zodat je je snel thuis gaat voelen binnen AV Gelre.

Je kunt je hier inschrijven. Bovendien vind je daar extra informatie over het initiatief Start to Run. Uiteraard mag je je vragen of opmerkingen ook sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wedden dat je het beroemde hardloopvirus te pakken krijgt!

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail22 februari 2025