AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

37e jutbergloop een groot succes

start jutbergloopOp zaterdag 16 februari heeft de 37e editie van de Jutbergloop tussen Dieren en Laag-Soeren plaatsgevonden. Op de ontdooide, maar goed begaanbare bospaden ging het parcours al slingerend dwars door de beboste omgeving van de Jutberg heen. Maar liefst 190 deelnemers hebben genoten van een echte cross-loop om in modderige omstandigheden respectievelijk 3, 6 of 9 km af te leggen, waarbij de start- en finishlocatie – nabij het restaurant van camping De Jutberg – de deelnemers goed uitkwam om direct weer de warmte op te zoeken.
 
De overwinning op de koninginnen-afstand over 9 km ging bij de dames naar Timea Corbet uit Zutphen in een tijd van 44.43. Bij de heren ging Patrick Weijers uit Rheden in een tijd van 31.32 als eerste over de finish. Overige uitslagen: 6 km gewonnen door Olaf Bos (Dieren) in 21.21 en Malinde Doorn (Arnhem) in 25.53, de 3 km werd gewonnen door Ben van der Woerd (Doesburg) in 13.26 en Alma Hollen (Ugchelen) in 17.10.
 
De overige uitslagen kan je vinden op uitslagen.nl vinden. De foto's vind je in het fotoalbum.