Veluwezoomloop verplaatst van mei naar oktober!

Nadat de Veluwezoomloop jarenlang in mei heeft plaatsgevonden wordt deze prachtige hardloopwedstrijd nu op zaterdag 6 oktober 2018 georganiseerd. Ook het parcours is veranderd; de Veluwezoomloop is in plaats van een wedstrijd over verharde wegen en fietspaden nu een afwisselende bosloop over onverharde paden. Deze paden lopen door de heuvelachtige bossen van Nationaal park "De Veluwezoom" rondom Dieren: een prachtig decor voor deze recreatieve hardloopwedstrijd voor het hele gezin.

De volwassen hardlopers kunnen zich inschrijven voor 7,5, 15 of 21,1 kilometer. Voor de jeugd is er een kidsrun van 1,25 en 2,5 kilometer. Deze kidsrun gaat van start om 10.15 uur en de volwassenen starten vanaf 11 uur.

Binnenkort ontvang je meer informatie over de Veluwezoomloop via onze (binnenkort geheel vernieuwde!) website, nieuwsbrief en Facebookpagina!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien je graag zaterdag 6 oktober!