Gelrejutbergtrail


Foto' van de GelreJutbergTrail 2018 kan je hier vinden.

De uitslagen van 2018 met finishfoto's vind je hier

Inschrijven:

Na-inschrijven kan tot 30 minuten voor de start en tot en  met 4 februari 2018 via www.inschrijven.nl.

De starttijden voor de verschillende afstanden zijn als volgt:

Afstand

starttijd

7,5 km 11:15 uur
15,2 km 11:15 uur
21,1 km 10:30 uur
30,4 km 10:30 uur


Startlocatie
Deze is voor alle afstanden kolonieweg 2a in Dieren.


Parkeren
U kunt gebruik maken van het parkeerterrein met 200 parkeerplaatsen op circa 7 minuten wandelen van de start (via fietspad, blauw gemarkeerd op kaart). Zie onderstaand parcourskaartje.   Gebruik Admiraal Helfrichlaan 93 (6952 GD) Dieren als navigatieadres.De parkeerplaats zal in Dieren ook zoveel mogelijk aangegeven staan door middel van borden.

Kosten:
7,5 Km:  €10,--; voorinschrijving: €7,50
15,2 Km:   €12,50; voorinschrijving: €10,--
21,1 Km:  €15,--; voorinschrijving: €12,50
30,4 Km:  €17,50; voorinschrijving: €15,--

Bij na inschrijving moet contant betaald worden.

  • De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Eenmaal ingeschreven is restitutie van inschrijfgelden niet mogelijk.

  • Het tussentijds wijzigen van afstand is mogelijk door een mail met de wijziging te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot de sluiting van de voorinschrijving. Daarna is wijzigen van de afstand mogelijk op de dag zelf bij de startlocatie. Houd er dan wel rekening mee op tijd te zijn in verband met verwerking. Er vindt geen restitutie plaats.
  • Inschrijving is persoonlijk. Het startnummer is overdraagbaar indien hier melding van wordt gemaakt met alle gegevens van de loper die startbewijs overneemt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot de sluiting van de voorinschrijving. Ook de op dag van de trail kun je startnummer overdragen bij de inschrijvingen bij de startlocatie. Houd rekening met verwerkingstijd en kom op tijd.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor de Gelre Jutbergtrail af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteiten, waarbij de loop redelijkerwijs geen doorgang kan vinden. In geval van afgelasting vindt geen restitutie plaats van inschrijfgelden.

Tijdsregistratie:

De Gelre Jutberg Trail maakt gebruik van Run2Day's elektronisch tijdsregistratiesysteem. Deze chip wordt ter plaatse uitgereikt. Bij verlies van je chip brengen we €10.00 in rekening.

Deelname:

Deelnemers lopen op eigen verantwoording en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid.

Omkleden:

Kleed- en doucheruimte is aanwezig.

EHBO en drinken:

De EHBO van Dieren e.o. verleent haar medewerking.

Is de Gelre Jutberg Trail iets voor mij?

Je dient te beschikken over een goede conditie en dient ervaring te hebben in off-road terrein (heuvels, zandgrond, keien, modder, bebossing,). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. Het is zeker aan te raden om goede loopschoenen te gebruiken die geschikt zijn voor trailrunning. Zorg voor warme en goed ventilerende loopkleding.

Het parcours

Het is een erg afwisselend parcours is met een aantal nieuwe pittige beklimmingen en mooie afdalingen. Op een aantal plaatsen zijn de paden lastig begaanbaar en uitdagend. Er zijn nu vier parcoursen van 7,5 km,   15,2 km, 21,1 km en 30,5 km lang. De minimum leeftijd voor deelname aan deze trailrun is 16 jaar.

Wegbewijzering

Door middel van pijlen en linten wordt de route aangegeven

Vanaf hoe laat kun je terecht?

Op zaterdag 10 februari 2018 is vanaf 9:00 uur het terrein van AV Gelre geopend. Er is ruimvoldoende parkeergelegenheid op de nabijgelegen parkeerplaatsen. Probeer zoveel mogelijk op de aangegeven parkeerplaatsen de parkeren. Bij het parkeren dien je de instructies van de parkeer hulpen op te volgen.

Hoe laat valt het startschot?

Het startschot van de trailrun voor de afstanden 30,5 en 21,1 valt om 10:30 uur. De 15,2 en de 7,5 km start om 11:15 uur.

Wat moet ik nog meer op letten tijdens de trail?

Zorg dat je goed voorbereid van start gaat. Zorg voor goede trail schoenen en de juiste loopkleding. Omdat het in februari erg koud kan zijn raden wij je aan om onderkoeling te voorkomen je handschoenen een muts en eventueel een windstopper mee te nemen.

Wat moet ik meenemen tijdens de trail?

Muts en handschoenen. Je bent in ieder geval verplicht je mobiele telefoon bij je te hebben.

Telefoonnummer in geval van nood.

Tijdens de Trail kan in geval van nood gebruik gemaakt worden van een mobiel noodnummer. Het noodnummer is 06 22 01 37 63. Het noodnummer is ook te vinden op de achterkant van je startnummer. We adviseren je om dit nummer ook in je mobiel te zetten.

Is het parcours verhard of loopt het over bospaden?

Het parcours is 99% onverhard.

Deelname aan de Gelre Jutberg Trail.

Schrijf je snel in.

Voor beide onderdelen geldt VOL = VOL .

Kan ik mijn kleding en waardevolle spullen ergens afgeven?

We adviseren je om waardevolle spullen thuis te laten. Er is geen bewaakte garderobe. Je kunt je spullen, op eigen risico, achterlaten in de kleedruimtes.

Zijn er toiletten bij start/finish?

Toiletten zijn aanwezig in het sportcomplex van AV Gelre.

Uitslagen en foto's:

Uitslagen en foto's zijn na afloop van de wedstrijd te raadplegen via www.gelrejutbergtrail.nl en www.uitslagen.nl

Prijzen en prijsuitreiking:

Er zijn prijzen voor de eerste drie vrouwen en de eerste drie mannen. De prijsuitreiking wordt per afstand, gedaan zodra de eerste 3 mannen of vrouwen over de finish zijn.