AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Beginnen met Hardlopen?

Lijkt het je leuk om te gaan hardlopen?
Ken je iemand die dat leuk zou vinden?
7 maart start AV Gelre met een nieuwe hardloopcursus voor beginnende hardlopers, “Hollen bij Gelre”.
In deze cursus maak je in een groep, onder begeleiding van gediplomeerde ervaren hardlooptrainers, op ontspannen wijze kennis met hardlopen. De trainingen die grotendeels in het bos worden gegeven zijn op zaterdagochtend en woensdagavond. De training op zaterdag bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens de trainingen kan je je spullen veilig achterlaten in het clubgebouw aan de Kolonieweg in Dieren. Na afloop van de trainingen is er koffie en thee.
De kosten voor de 8-weekse cursus zijn slechts € 45,--. Voor dat bedrag mag je na afloop van de cursus ook nog 1 maand met de vereniging meetrainen.
 
Informatie kun je opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., daar kan je je ook aanmelden.