AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Generale Gelre Jutberg Trail

Als voorbereiding op de Gelre Jutberg Trail wordt zaterdag 3 januari aanstaande om 10:00 uur vanaf het clubhuis een proefloop gehouden. Deze proefloop is bedoeld om de wegwijzers en aanwijzingen langs het parcours te testen. Uiteraard is het geen wedstrijd maar een gewone training. We lopen wel het volledige parcours van de Gelre Jutberg Trail. De lengte van het parcours is 7,5 of 15 km. Na afloop staan er heerlijke oliebollen klaar.
 
Op 7 februari zal de officiële Gelre Jutberg Trail starten vanaf de Kolonieweg in Dieren en niet vanaf camping De Jutberg zoals voorgaande jaren.
 
Voor deze wedstrijd zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. Met hulp van vrijwilligers willen wij het parcours "fool proof" bewegwijzeren om zo te voorkomen dat mensen verdwalen op de Veluwe... Opgeven als vrijwilliger kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.