AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Snerttocht Nordic Walking 2015

gluhweinZaterdag 17 januari organiseert de afdeling Nordic Walking weer de traditionele snerttocht. Vanaf 9.30 staan er koffie, thee en warme chocolade klaar. We vertrekken om 9.45 voor een trefloop van circa 2 uur. Bij terugkeer om 11.45 staan erwtensoep (ook vegetarische), roggebrood en gluhwein klaar. Deelname kost 3,50 p.p. voor leden en kandidaat leden. Introducés betalen 3,50 (1 strip) extra voor de begeleiding. Betalen ter plekke of vooraf aan Fred nolden.Bij ijzel, onweer en vanaf windkracht 9, wordt de tocht een week uitgesteld.
Aanmelden kan tot 14 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bij een van de begeleiders. Speciale (di)eetwensen? Geef die dan ook nog door.
Kun je niet meelopen vanwege een ongemak, dan hopen we je toch te zien bij de soep en het gezellig samenzijn na afloop. Helemaal fijn als je vanaf 11 uur mee zou willen helpen met alles klaar te zetten.