AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Oefenloop Montferlandrun

logoVolgens de traditie gaan we dit jaar ook weer de Montferlandrun oefenen. Voor de lopers die niet meegaan is er gewoon training! Zaterdag 15 november gaan we voor de liefhebbers van zowel de 7,5 km als de 15 km het parcours gedeeltelijk verkennen.Het is een zeer afwisselend en bosrijk parcours.
De verkenning van het 7,5 km parcours beginnen we met 1.5 km inlopen, maar komen dan wel op totaal zo’n 9 km. Trainer Henk gaat ook mee als er genoeg lopers van groep 2 meegaan en er een andere trainer voor hem kan invallen bij Gelre!
De verkenning van het 15 km parcours blijft wel ongeveer 15 km. We sluiten de training die dag af bij het Peeske (koffie/appeltaart is op eigen rekening). Graag opgeven per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je de 7.5 of 15 kilometer loopt en wel/niet een auto meeneemt.
DUS:
  • zaterdag 15 november
  • Start: 08.30 uur met de auto
  • Plaats: parkeerplaats achter het treinstation Dieren (kant van de stoomtrein)
  • Start loop: 09.00 uur, Uitspanning Het Peeske, Peeskesweg 12, 7037 CH Beek (gem. Montferland)