AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Parcoursverkenning Posbankloop 15 km, zaterdag 6 september

 
JubileumlogoAtletiekvereniging Gelre uit Dieren houdt zaterdag 6 september een parcoursverkenning in aanloop naar de hardloopwedstrijd de Posbankloop. Deze proefloop van 15 km is bedoeld voor iedereen die aan de Posbankloop wil meedoen en voor iedereen die gewoon zin heeft in een duurloop. Trainers van AV Gelre zullen de proefloop begeleiden. Er starten groepen met verschillende snelheden zodat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. Zorg zelf voor eten en drinken onderweg en eventueel droge kleding voor na het lopen. De start is om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats ‘Den Heuvel’ aan de President Kennedylaan in Velp.
Vragen over deze proefloop kunt u stellen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.