AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Statuten wijziging, ACTIE GEVRAAGD

statutenZoals veel van jullie nog zullen weten zijn we geruime tijd geleden als bestuur bezig geweest om de statuten van onze vereniging aan te passen. Dit is nodig omdat de huidige statuten sterk verouderd zijn en ook de Atletiek Unie eist nieuwe statuten. Jullie hebben in het verleden met grote meerderheid voor nieuwe staturen gestemd. De concept statuten zijn toen naar de notaris gegaan om te laten passeren.  Door twee oorzaken is dat echter nooit gebeurd; ten eerste gebrek aan tijd bij ondergetekende waardoor er geen druk bij de notaris lag en ten tweede door het feit dat de notaris ermee ophield. Recent is bovendien gebleken dat er geen dossier (meer) is bij de opvolger van de notaris en dat bovendien de gevolgde procedure niet correct was.

Gevolg: We moeten jullie allemaal (en dus ook echt allemaal) opnieuw om toestemming vragen om de statuten te wijzigen. We beschikken gelukkig over een meedenkende notaris, maar we hebben echt toestemming nodig van 100% van de leden om de statuten te kunnen wijzigen.

Het voorstel voor de nieuwe statuten is hier te vinden  en er zullen in het clubgebouw een aantal papieren exemplaren liggen ter inzage.

We hebben jullie hulp hard nodig! Op de trainingsdagen en avonden de komende weken zullen er volmachten liggen, het verzoek is om die in te vullen en te tekenen en in een daarvoor bestemde doos achter te laten. Wij gaan er dan voor zorgen dat de statuten alsnog gewijzigd worden.

Namens het bestuur,

Timoer Frelink