AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Ga jij mee naar Vlieland

halvemarathonBinnen AV Gelre heeft Willem Gieles (trainer van groep 1) het idee opgevat om op 10 augustus met een afvaardiging van AV Gelre deel te nemen aan de ½ marathon op Vlieland. Dit is een officiële KNAU-loop. Je kan overigens ook inschrijven voor de 5,5 km of 10 km.
Naast een leuke wedstrijd garandeert hij als oud Vlielander ook nog eens dat het korte verblijf op Vlieland een waar feest wordt. Het programma is als volgt:
Zaterdag 9 augustus met de boot van 9:00 uur naar Vlieland. De aankomst op Vlieland zal ongeveer 10.45 zijn.
 
Inchecken op camping Stortemelk waar een 20 persoonstent is gereserveerd.
De Rest van de dag heeft een facultatief programma, maar je kan al wandelend de routes verkennen en tegelijk genieten van strand, bos en terras. We eten op de camping met de 3G's als motto of te wel: goed, goedkoop en gezellig. Een Biertje kan op dat moment nog geen kwaad.
 
Zondag 10 augustus is de start om ongeveer 12.30 uur en prijsuitreiking zal zijn om ongeveer 15.30 uur.
We vertrekken terug met de boot van 17.00 uur en komen weer in Harlingen aan om 18.30 uur.
Gezien de enorme belangstelling voor de loop start de inschrijving al op 1 februari. Het is daaarom belangrijk je zo snel mogelijk op te geven bij Willem.
 
De kosten zijn: inclusief boot, overnachting en inschrijving en exclusief eten/drinken en overige reiskosten)
5.5 KM: €55,85
10 KM: €58,85
21 KM: €60,85
De prijzen zijn gebaseerd op ongeveer 15 personen. Eventuele meer/minderkosten worden na afloop verrekend.
 
Geef je snel op bij Willem,  door het inschrijfformulier bij hem in te leveren. Doe dit  in ieder geval voor 1 februari!