AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Nieuwe cursus in september: Hollen bij Gelre!

Wil jij ook graag hardlopen? Zaterdag 16 september start AV Gelre in Dieren een beginnerscursus hardlopen. In de cursus maak je onder leiding van ervaren trainers in een groep kennis met hardlopen. De kosten voor deze cursus zijn € 45,--. Daarvoor krijg je het volgende:

  • 8 trainingen op zaterdagochtend (11:00 uur).
  • mogelijkheid om op woensdagavond mee te trainen (19:00 uur).
  • Begeleiding door ervaren hardlooptrainers.
  • Huiswerk.
  • 3 maanden voorlopig lidmaatschap van AV Gelre.
  • Iedere training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. In ons eigen clubgebouw geven we uitleg over schoenen, voeding, kleding en alles wat verder nog met hardlopen te maken heeft. We gaan natuurlijk ook naar buiten om hard te lopen. Bij AV Gelre worden de trainingen op de eigen atletiekbaan aan de Kolonieweg in Dieren of in de bossen daar vlak naast gehouden. Tijdens trainingen kan je je spullen veilig in het clubgebouw achterlaten. Na de 3 maanden voorlopig lidmaatschap bestaat de mogelijkheid om lid te blijven van AV Gelre. Voor de kosten hoef je dat niet te laten, naast dat wij de hardloopvereniging met de laagste contributie in de wijde omgeving zijn, hebben wij de beschikking over accommodatie waar je onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kan nagenieten van de training.

    Aanmelden of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.