AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Nieuw: strippenkaart


Zomer- of winterstop bij je sportvereniging?

Blijf in beweging bij Atletiekvereniging Gelre in Dieren! Veel sporters zullen dit wel herkennen: ben je net lekker bezig, is er een winterstop of stopt de competitie vanwege de zomervakantie. En hoe blijf je dan fit?

Stempelkaart
AV Gelre heeft daar sinds kort een oplossing voor. Als één van de weinige sportverenigingen in de regio kan je bij ons 52 weken per jaar hardlopen op verschillende niveaus of bootcampen. En nu ook zonder een verplicht lidmaatschap!

Juist om een korte periode te overbruggen, biedt AV Gelre de mogelijkheid van een stempelkaart aan. De kosten bedragen 40 euro voor een stempelkaart voor 10 trainingen. Iedere stempel is goed voor een hardloop- of bootcamptraining op een doordeweekse avond of de zaterdagochtend. Meld je voor de training bij de bar in het clubhuis dan geven we je de informatie over bij welke groep je het best mee kan trainen. Je mag natuurlijk ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.