AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Hardlopen op Vlieland

vuurtorenloopAltijd al een keer………

willen hardlopen op Vlieland? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor een super hardloopweekend! Op vrijdagmiddag 12 mei vertrekken we richting Harlingen, rond 19:00 zullen we daar inschepen aan boord van de veerboot die ons naar Vlieland zal brengen. Rond 21:00 die avond komen we aan op camping Stortemelk (http://stortemelk.nl/) waar de tenten voor ons al zijn ingericht.

De zaterdag wordt een culturele dag! Uiteraard starten we de dag met een training, maar daarna wordt het eiland verkend onder leiding van onze eigen Vlielander Willem Gieles. Op zondag lopen we mee met de Vuurtorenloop (http://www.vuurtorenloop.nl/hardlopen/). Je kan je inschrijven voor de 5 of 10 zeemijl (9,25 en 18,5 kilometer) De start van dit evenement is om 13:00 uur (schrijf je niet zelf in, dit wordt geregeld door de organisatie).

Om 17:00 uur vertrekken we weer met de boot naar Harlingen, om van daaruit weer naar Dieren te rijden.

We schatten dat de kosten van dit weekend ongeveer €170,-- per persoon gaan bedragen. In dit bedrag zitten de kosten voor het vervoer (auto/veerboot), 2 keer een overnachtingen op de camping, eten een excursie en de inschrijving. Kortom voor dit bedrag ben je het hele weekend onder de pannen. Vanuit Gelre krijgen we een bijdrage voor het inschrijfgeld, dit betekent dat het bedrag van €170,-- wat lager gaat worden. Hoeveel het bedrag exact wordt hangt af van het aantal deelnemers.

11 november willen we gaan inventariseren en reserveren. Je hebt nog even de tijd om na te denken, maar schrijf je zo snel mogelijk in. Van de inschrijvers verwachten we, dat voor het einde van het jaar de helft betaald wordt, hoe en wat hoor je ter zijner tijd. De aanbetaling wordt gebruikt om een aanbetaling te kunnen doen en voor de inschrijving voor de wedstrijd. Schrijf je in door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door je naam op de inschrijflijst in de kantine te zetten.

Introducees mogen mee, maar leden gaan voor.

Vragen? Trek Willem Gieles of Edwin van Vliet dan even aan zijn mouw.

We zien je graag op Vlieland,

Willem en Edwin