AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

4Parken City Trail

www.inschrijven.nl

Flyer A5 4Parken City Trail Op 23 oktober om 10:30 uur is de start van de eerste editie van de door Run2Day georganiseerde 4Parken City Trail.

Deze voor Nederland unieke City Trail loopt over de uitlopers van de Veluwse stuwwallen door de prachtige Arnhemse stadsparken Sonsbeek, Zijpendaal, Gulden Bodem en Klarenbeek. Allemaal unieke stukjes natuur midden in de stad die met elkaar worden verbonden door kleine groene sluippaadjes tot een voor 95% onverharde trail van 10 engelse mijlen.

De 4Parken City Trail staat voor hoogtemeters, single tracks, technische afdalingen, bosrijke omgeving en dat allemaal in ’t hartje van de hoofdstad van Gelderland.

Inschrijven kan tot 20 oktober via www.inschrijven.nl