AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Inloopspreekuur blessurepreventie woensdag 20 april om 18:45

ruesinkWas het toe nu toe het Roparunteam dat kon rekenen op de ondersteuning en expertise van Fysiotherapie Ruesink.

Vanaf medio april wordt de samenwerking met AV Gelre geïntensiveerd en is het voor alle leden mogelijk om een gratis afspraak te maken tijdens de inloopspreekuren op woensdagavond in het clubhuis. De data worden bijtijds bekend gemaakt. Het eerste open spreekuur is op woensdagavond 20 april vanaf 18:45 uur. Fysiotherapie Ruesink heeft veel affiniteit met atletiek, zij begeleiden o.a. de loopgroep van Bram Wassenaar waar diverse topsporters deel van uitmaken. De bekendste is Andrea Deelstra, zij heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Rio. De praktijk is ook partner van Topsport Gelderland.

Heb je een blessure, wil je advies of is er een vraag kom gerust langs. Samen kijken we dan wat het beste is om te doen. Soms is dat rustnemen, of gedoseerd trainen. Het kan zijn dat specifieke oefeningen zinvol zijn of een wat intensievere behandeling/begeleiding. Hierin kunnen we je vervolgens ondersteunen als je dat wilt.

Herbert Ruesink en Maurice Looijen zullen afwisselend aanwezig zijn op woensdagavond. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak in onze praktijk te maken.

Wij hebben praktijklocaties in Ellecom en Doesburg

  • Praktijk Ellecom, Buitensingel 13, 6955 BK Ellecom
  • Gezondheidscentrum, De Linie 3b, 6982 AZ Doesburg
  • Sportcentrum Bodycontrol, Leigraafseweg 15b, 6983 BR Doesburg

T: 0313-427654
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.fysiotherapie-ruesink.nl