AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Coopertest 23 maart 2016

cooperOp woensdagavond 23 maart houden we weer een Coopertest. Je kunt je conditie testen en kijken of er vooruitgang is. Dit jaar stellen we de Coopertest open voor iedereen, ook al ben je geen lid, de deelname is GRATIS. De Coopertest houdt in dat je 12 minuten achter elkaar loopt en dat daarna de afgelegde afstand gemeten wordt. Deze afstand wordt vergeleken met tabellen waaruit kan worden afgelezen hoe je gelopen hebt. De gradaties per leeftijd en geslacht lopen van slecht tot uitstekend. Na afloop worden de resultaten onder het genot van een kopje koffie op een certificaat vastgelegd.

De start is voor de 1e groep om 19.15 uur. Inschrijven vanaf 18.30 uur. De verschillende groepen kunnen voorafgaand aan de loop met een trainer een korte warming-up doen en wat inlopen om goed voorbereid te starten.