AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

KERSTBROODAKTIE

Zoals al wel bekend zal zijn doet AV Gelre komend jaar weer met een team mee aan de Roparun. Hiervoor moeten sponsorgelden worden opgehaald. Wij zijn in het kader hiervan een kerstbroden aktie gestart. U steunt hier mee ons team en daarmee de goede doelen van de Stichting Roparun.

Prijs: €4 p.st., 3 voor €10.

De broden worden geleverd in week 50. Tip: Ook goed te bewaren in de diepvries De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld op de zaterdagochtendtraining en liggen ook in het clubgebouw. Op de lijsten is voldoende ruimte om ook langs te gaan bij familie en/of vrienden. Zorg ervoor dat de naam van de persoon die een lijst inlevert bij distribiteur wordt ingevuld. Het spreekt voor zich dat deze persoon ook verantwoordelijk is voor het leveren van de broden aan de personen op de lijst en het innen van het geld. Lijsten kunnen tot en met 21 november worden ingeleverd in het clubgebouw of digitaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Help ons op weg en maak van deze actie een geweldig succes!! We hopen een flink aantal broden af te zetten.

Alvast bedankt namens het Roparunteam van AV Gelre. 
Het bestelformulier kan je hier downloaden!