AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Workshop Vietnameese loempia's maken


De opbrengst van deze workshop is voor de ROPARun.


Op donderdag 19 november van 10.30-12.00 uur geeft Fatima Amar een workshop Vietnamese loempia’s maken in ons clubgebouw aan de Kolonieweg. De kosten voor deze workshop zijn € 5,00 per deelnemer. Opgeven kan bij Fatima Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gemaakte loempia’s worden ingevroren en op 21 november na de training gebakken en verkocht.

Wat neem je zelf mee naar de workshop?
snijplank en snijmes kom om groente in te mengen zakdoekjes (want o.a. uien snijden) schort eventueel warme kleren als je vooraf hebt getraind Fatima zorgt voor de ingrediënten.

De verkoop van de loempia’s is op zaterdag 21 november, dan worden deze overheerlijke loempia’s gebakken en aansluitend aan de trainingen verkocht voor €0,50 per stuk. Neem dus contant geld mee.