AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

FEESTELIJKE OPENING VAN DE BAAN EN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

ballonZATERDAG 10 OKTOBER 2015, 
FEESTELIJKE OPENING VAN DE BAAN EN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Let op! Er is 's ochtends geen hardlooptraining.

12:45 uur Aanvang/start
13:10 uur Officiële opening baan
13:15 uur Warming-up

13:30 uur Start clubkampioenschappen
Welke afstand(en) je wilt lopen mag je zelf kiezen. We starten met de 400 m, vervolgens 200, 800, 1000, 3000 en als afsluiting een 4×400 m estafette. Er is een officiële tijdregistratie met chips en de uitslagen zijn direct zichtbaar op een led-scherm.

17:00 uur Einde clubkampioenschappen

PRIJSUITREIKING
Jeugd: direct na de wedstrijd;
Volwassenen: tijdens de feestavond. Niet alleen de snelste loper maakt kans op een medaille en de wisselbeker. De kans is groot dat jij in de prijzen valt. Dat maakt het extra leuk om mee te doen.

INSCHRIJVING
Inschrijfformulieren liggen in het clubgebouw. Je kunt ook opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, geboortedatum, leeftijd en de afstand(en) die je wilt lopen.

OUD-LEDEN
Oud-leden kunnen zich ook opgeven en komen in het "oud-leden klassement". De winnaar krijgt een prijsje.

Schrijf je in, we zien je graag op zaterdag 10 oktober 2015!