Bootcampen bij AV Gelredont-keep-calm-is-time-for-boot-camp-Zaterdag 12 september 2015 om 08:30 uur starten Clazine Swart en Ard Kierkels Bootcamp training voor beginners en gevorderden.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Deze trainingsvorm, oorspronkelijk afkomstig uit het Amerikaanse leger doet een beroep op kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Bootcamp maakt nadrukkelijk gebruik van trainingsmogelijkheden die moeder natuur ons biedt. Bij de uitvoering wordt er veel buddy's gewijs en of competitief gewerkt. Bootcamp training wordt het gehele jaar gegeven.

Bij voldoende interesse / aanmeldingen zullen meerdere groepen geformeerd kunnen worden en zal er een divers programma op verschillende dagen en tijdstippen aangeboden worden.

Trainingsopbouw
Functionele Warming up voor de te trainen spiergroepen. Kern van oefeningen om kracht, snelheid en uithoudingsvermogen stapsgewijs te vergroten. Ontspannende cooling down en doorkijk naar de volgende training.