Nieuwe cursus Nordic Walking

avgelre atletiekvereniging dieren hardlopen nordic walkingOp zaterdag 3 november starten we weer een basiscursus Nordic Walking. Nordic Walking is een gezonde manier van sportief bewegen die de gewrichten ontlast, zorgt voor een betere houding en verbruikt de nodige calorieën. Vanuit ons clubhuis lopen we direct de bossen in van de Veluwezoom.

Op ongedwongen wijze maakt u kennis met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud. De basiscursus omvat 6 lessen op 3, 10, 17 en 24 november en op 1 en 8 december. Na afloop heeft u de basistechnieken onder de knie en kunt u minimaal een uur ongedwongen wandelen.

Eerst uitproberen
Om er zeker van te zijn dat Nordic Walking een goede keuze is, organiseren we op zaterdag 20 oktober een kennismakingsles. Deelname kost 5 euro, die weer in korting wordt gebracht als aansluitend wordt deelgenomen aan de cursus.

Hoe laat en waar?
De cursus en clinic starten om 11.15 uur bij ons clubgebouw aan de Kolonieweg in Dieren (tegenover de Spelerij). Aansluitend oefenen in de praktijk Na de cursus kunt u het geleerde in praktijk oefenen tijdens de wandelingen die wij vier keer in de week organiseren in de bossen rond Dieren. De groepen worden ingedeeld naar het niveau van de lopers. Deelname is voor de cursisten tot en met 30 januari gratis.

Kosten
De cursus wordt gegeven door gediplomeerd Nordic Walking trainster Hafida Salama. De kosten voor de cursus bedragen € 67,50. Voor professionele Nordic Walking stokken (poles) wordt gezorgd. Bij de cursus wordt ook uitgelegd waar u op moet letten als u zelf poles wilt aanschaffen.

Aanmelden en meer informatie
De groep omvat maximaal 12 deelnemers. De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Aanmelden voor de clinic en voor de cursus is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u nog nadere informatie circa 1 week voor de aanvang van de cursus.

 

avgelre hardlopen nordic walking instagramVolg ons op Instagram

a.v.gelre
Trackmeeting was een groot succes! Voor bijna iedereen een pr🎉 V.l.n.r Madelief 15,22 (pr) Sophia 15,74 (pr) Lisa 15,51 (pr) Lauren 13,94 Elena 15,77 (pr) Gemma 14,74 Danique 15,00 (pr) Nebiat 15,62 (pr) Jesse 13,61 (pr)
a.v.gelre
Practising for trackmeeting☺️
a.v.gelre
Het was weer een gezellige en zware training ☺😊
a.v.gelre
De winter is nu echt begonnen 😞 daarom maar naar binnen gegaan om wat kracht oefeningen te doen .

Contact

atletiekvereniging dieren gelre hardlopen nordic walking logo
AV Gelre
Locatie/bezoekadres:
Kolonieweg 2a
6952 GX Dieren
Postadres:
p/a Taxuslaan 36, 6951NW Dieren
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i www.avgelre.nl

Routeplanner naar trainingslocatie

Locatie

Loop je mee?

avgelre hardlopen nordic walking bekojutbergtrail

avgelre hardlopen nordic walking veluwezoomloop

© 2018 AVGelre Dieren
Beheer  |  Sitemap  |  Privacyverklaring
Netnog websites