AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Nieuwe cursus Nordic Walking100 1311Op zaterdag 14 april starten we weer een basiscursus Nordic Walking. Nordic Walking is een gezonde manier van sportief bewegen die de gewrichten ontlast, zorgt voor een betere houding en verbruikt de nodige calorieën. Vanuit ons clubhuis lopen we direct de bossen in van de Veluwezoom.

Op ongedwongen wijze maakt u kennis met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud. De basiscursus omvat 6 lessen op 14, 21 en 28 april en 5,12 en 19 mei.

De cursus start om 13.30 uur bij ons clubgebouw aan de Kolonieweg in Dieren (tegenover de Spelerij). Na afloop heeft u de basistechnieken onder de knie en kunt u een uur ongedwongen wandelen.

Uitproberen op 7 april
Om er zeker van te zijn dat Nordic walking ook iets voor u is, organiseren we een kennismakingsles op zaterdag 7 april. U betaalt hiervoor 5 euro die u terugkrijgt wanneer u aansluitend aan de cursus gaat deelnemen. Deze clinic start om 13.30 bij ons clubhuis. Aanmelden is gewenst (zie onder).

Oefenen in de praktijk
Na de cursus kunt u het geleerde in praktijk oefenen tijdens de wandelingen die wij vier keer in de week organiseren in de bossen rond Dieren. De groepen worden ingedeeld naar het niveau van de lopers. Deelname is voor de cursisten tot en met 30 april gratis.

Kosten
De cursus wordt gegeven door gediplomeerd Nordic Walking trainster Hafida Salama. De kosten voor de cursus bedragen € 67,50. Voor professionele Nordic Walking stokken wordt gezorgd. Bij de cursus wordt ook uitgelegd waar u op moet letten als u zelf stokken wilt aanschaffen.

Aanmelden en meer informatie
De groep omvat maximaal 12 deelnemers. De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Aanmelden voor de clinic en voor de cursus is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u nog nadere informatie circa 1 week voor de aanvang van de clinic en cursus.