AV Gelre

Welkom bij Atletiekvereniging Gelre. Op één van de mooiste punten in Nederland, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, verzorgen wij trainingen en wedstrijden voor volwassenen (hardlopen en nordic walking) en jeugd (atletiek). Vanuit ons clubhuis in Dieren worden meerdere keren per week trainingen verzorgd op alle niveau's. Hardlooptrainingen vinden zoveel mogelijk plaats in het Nationaal Park plaats.

Bij Gelre staat het plezier in het gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop.
AV Gelre....al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Nieuwe cursus Nordic Walking op 28 januari 2017, proberen op 14 januari

Op zaterdag 28 januari 2017 starten we weer met een basiscursus Nordic Walking. Nordic Walking is een gezonde manier van sportief bewegen die de gewrichten ontlast, zorgt voor een betere houding en de nodige calorieën verbruikt. Dat wij direct van het clubhuis de bossen van de Veluwezoom inlopen is een extraatje dat alleen AVGelre kan bieden. Op ongedwongen wijze maakt u kennis met de basistechnieken van deze manier van sportief bewegen voor jong en oud. De basiscursus omvat 6 lessen op 28 januari, 4, 11 ,18 en 25 februari en sluit af op 4 maart.

De cursus start om 13.30 uur bij ons clubgebouw aan de Kolonieweg in Dieren (tegenover de Spelerij). Na de zes lessen heeft u de basistechnieken onder de knie en kunt u een uur ongedwongen wandelen.

Eerst uitproberen?
Weet u nog niet zeker of Nordic Walking ook geschikt is voor u? Op zaterdag 14 januari organiseren we een kennismakingsclinic. Deze start om 13.30. De kosten voor de clinic bedragen 5 euro. Dit bedrag ontvangt u retour wanneer u aan de cursus gaat deelnemen.

Oefenen in de praktijk
Na de cursus kunt u het geleerde in praktijk oefenen tijdens de trefwandelingen van circa anderhalf uur die wij vier keer in de week organiseren in de bossen rond Dieren. Deelname hieraan is voor de cursisten tot en met 31 maart 2017 gratis. In januair organiseren we nog een opfrisles, ook deze maakt onderdeel uit van de cursus.

Kosten
De cursus wordt gegeven door gediplomeerd Nordic Walking trainster Hafida Salama. De kosten voor de cursus bedragen € 67,50. U kunt ook direct lid worden van AVGelre, dan is de cursus gratis.

Voor professionele Nordic Walking stokken wordt gezorgd. Bij de cursus wordt ook uitgelegd waar u op moet letten als u zelf stokken wilt aanschaffen.

Aanmelden en meer informatie
De groep omvat maximaal 12 deelnemers. De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Aanmelden voor de clinic en voor de cursus is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt voor meer informatie op werkdagen na 20.00 uur bellen met Sjaak de Ligt, 0313 427213. Na bevestiging van uw deelname ontvangt u nog nadere informatie circa 1 week voor de aanvang van de cursus.